
نکات نگه داری از سمعک
آیا می دانید که رطوبت و گرد و غبار می تواند به سمعک آسیب زده و آن را از عمل بازدارد؟ سمعک ها همانند سایر وسایل الکترونیکی نسبت به رطوبت و گرد و غبار آسیب پذیر بوده و نیازمند مراقبت های ویژه ای در منزل و سایر مکان ها می باشد. به همین علت مراقبت از سمعک و نحوه نگه داری مناسب از آن در خانه و بیرون از خانه امر مهمی می باشد. در ادامه با نکات نگه داری از سمعک با ما همراه باشید تا چندین نکات ساده که باعث جلوگیری از خراب شدن سمعک و همچنین افزایش طول آن می شود را به شما ارائه دهیم.
نکات مهم در نگه داری از سمعک در خانه
همیشه به ارامی و با ظرافت سمعک را از گوشتان بردارید یا در گوشتان قرار دهید و از وارد کردن فشار به آن حین گذاشتن و برداشتن آن از گوش دوری کنید.
قبل از برداشتن سمعک و قرار دادن آن در گوش، دستهایتان را حتما بشویید.
سمعک را با آب، الکل یا سایر مواد ضد عفونی کننده تمیز نکنید و از مایعات تمیز کننده مخصوص آن در جعبه آن استفاده کنید.
سمعک خود را در جای امن و مکان های خشک نگه دارید. سعی کنید سمعک ها از دسترس کودکان و در صورت داشتن حیوانات خانگی دور باشد.
وقتی که از سمعک استفاده نمی کنید، آن را خاموش کنید.
به طور مرتب محل قرارگیری باتری را تمیز کنید و در صورت مشاهده جرم گوش یا گرد و خاک، به آرامی آن را با دستمال نرم برطرف کنید. می توانید از دستمال های مخصوص داخل جعبه سمعک استفاده کنید.
با متخصص شنوایی خود در ارتباط باشید و در تایم های زمانی مشخص، سمعک را جهت تمیز کردن حرفه ای، بررسی و سرویس آن به متخصص شنوایی ارجاع دهید.
در حمام به هنگام دوش گرفتن، شنا کردن و یا هنگام استفاده از سشوار یا اسپری مو، سمعک در گوشتان نباشد و آن را دربیاورید.
تعمیر سمعک
طبیعی است که سمعک ها به سرویس و بعضا به تعمیر نیاز داشته باشند و به این علت است که بیشتر برند سمعک های معروف دارای گارانتی تعمیر و خدمات پس از فروش طولانی می باشند. تمامی سمعک ها که در معرض عوامل محیطی مانند رطوبت، جرم گوش، نم و گرد و خاک قرار می گیرند، می توانند از نظر عملکردی با مشکل روبرو شوند. سمعک های نامرئی و داخل گوشی به دلیل قرار گرفتن در داخل گوش در معرض جرم گوش قرار دارند و آسیب پذیر نسبت به آن هستند. در مقابل سمعک های پشت گوشی که پشت لاله ی گوش قرار می گیرند، در معرض آسیب ناشی از عرق بدن، آب و گرد و خاک محیطی می باشند. تمیز کردن روزانه سمعک، می تواند به طور قابل توجهی عمر مفید سمعک را افزایش داده و از تعمیرات مکرر جلوگیری کند و همچنین کیفیت صدای آن نیزحفظ می شود.
یادگیری نحوه مراقبت از سمعک در خانه و برقراری ملاقات هماهنگ با متخصص شنوایی این اطمینان را برای شما فراهم می کند که سمعک شنا در بهترین فرم و کیفیت عملکردش را دارد.
مطالبی که میتوانند برای شما مفید باشند: